Mesebeli helyek Magyarországon

Távol a vírusveszélytől

A koronavírus járvány már 2 hónapja átalakította mindennapi életünket, ezáltal pedig az utazási szokásainkat is. Sőt, az utazás gyakorlatilag eltűnt az életünkből. Most azonban az eddigi összefogásnak és az új enyhítéseknek köszönhetően úgy tűnik egy kicsit visszatérhetünk az életbe és elkezdhetjük felfedezni hazánk szebbnél szebb tájait. Nem biztos, hogy 2020-ra el kell felejtenünk a külföldi nyaralásokat, ugyanis a jövőt senki sem tudja megjósolni, így a mostnak kell élnünk egyelőre.


Belföldön biztonságban

Az elmúlt években nem értékeltük igazán a belföldi turizmust, inkább kiruccantunk a szomszédos Horvátországba egy pár napos tengerparti nyaralásra, most azonban fel fog értékelődni a Magyarországon belüli utazás. Ennek örülnünk kell, hiszen végre van időnk felfedezni a megannyi csodálatos helyet hazánkban.

Kevésbé ismert helyek

Az eddigi tapasztalatok alapján az utazni vágyók mindig kiválasztották a legnépszerűbb helyeket és ott töltötték el vakációjukat, idén viszont ez is máshogy lesz: minél eldugottabb hotelt, helyet találunk, annál szívesebben fogunk oda menekülni a világ zajától. Magyarország ebből a szempontból igazán szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis kedves kis hazánk hemzseg a mesebeli helyszínektől.

Új sorozatunkban ezeket a helyeket szeretnénk megmutatni neked, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő paradicsomi környezetet, ahol kipihenheted az elmúlt hónapok fáradalmait!

Észak-Magyarország

Először Észak-Magyarország tájaira kalandozunk: itt található három megyényi terület, amely számtalan természeti kincset, kirándulási lehetőséget, gasztronómiai élményt és jobbnál jobb szálláshelyeket kínál a turistáknak. Mindemellett pedig szuper strandok és fürdők várnak, hiszen sokak számára ez elengedhetetlen a tökéletes nyaraláshoz.

Sokszor bele sem gondolunk mennyi kincs vesz minket körül Magyarországon belül, most azonban megpróbáljuk előásni őket és megosztani veled!


Ha van olyan város vagy térség hazánkon belül, ami igazán közel áll a szívedhez akkor írd meg nekünk ha van kedved, hogy melyik az és miért!

Sorozatunkban elsőként Borsod-Abaúj-Zemplén megyét ajánljuk:

Bükki Nemzeti Park