Kutyajó utazás négylábú kedvenceinkkel

A kutya nem csak háziállatunk, hanem családtagunk! Utazás kutyával – következésképpen visszük magunkkal mindenhová, ahová csak lehet. Mi speciel 3 óriás uszkárt, és habár a logisztika igényel némi szervezést, de az élmény, hogy a kutyáinkkal együtt utazgatunk, mindenért kárpótol!

Kutyával utazni jó! Új helyeket fedezhettek fel, izgalmas élményeket szerezhettek együtt. Legyen szó akár nyaralásról, akár rövidebb kiruccanásról – ma már sok szolgáltatóhely felismerte, hogy a kutyás utazókra érdemes több figyelmet fordítani.

Városnézés Marosvásárhelyen Chilivel, Dinóval, és az akkor 4 hónapos Zorával
Városnézés Marosvásárhelyen Chilivel , Dinóval , és az akkor 4 hónapos Zorával


Zora jólnevelt kutyalány - vele akár pizzázni is bármikor beülünk útközben
Zora jólnevelt kutyalány – vele akár pizzázni is bármikor beülünk útközbennem eszi el előlünk 🙂

  • Ha kutyád gyomra az autózást nehezen bírja és hányingere támad, az állatorvostól kérhettek gyógyszert ennek megelőzésére.
  • Amennyiben kutyánkat már hosszabb utakra is magunkkal tudjuk vinni, legyünk figyelemmel arra, hogy mire van szüksége az utazás során, nehogy a nyaralás rémálommá váljon számára.
Dinoval nincs gond autózás közben - indulás után 3 perccel már horpaszt :-)
Dinoval nincs gond autózás közben – indulás után 3 perccel már horpaszt 🙂

A szálláshely kiválasztása

Szerencsére egyre több olyan hellyel találkozhatunk, ahol szívesen látják kedvenceinket. Érdemes azonban pontosan utánajárni, hogy mire számíthatunk a szálláson. Csak a szobában tarthatjuk kedvencünket, vagy bárhol szabadon mozoghatunk vele? A szállás környékén van elég zöld terület? Rendelkeznek felszerelésekkel, amit felesleges magunkkal vinni? Bármilyen méretű kutyát szívesen látnak?

Egy szuper apartmanban mindenkinek édes a pihenés :-)
Egy szuper apartmanban mindenkinek édes a pihenés 🙂

Hogy megkönnyítsük a választást, összegyűjtöttük az Alkossutazást kínálatában Magyarországon fellelhető közel 200 kutyabarát szálláshelyet, ahol a gazdikat és négylábú kedvenceiket egyaránt nagy szeretettel fogadják!

Jó válogatást, élménydús nyarat kívánunk minden tappancsosnak és gazdinak az Alkossutazást stábja nevében: Chili, Zora és Dinó!